Szent László focitorna 2.0.1.9.

Szerző: | 2019. március 26.

Harmadszorra is mindenki nyert a Szent László Focitornán.

A Szeged-Csanádi Egyházmegye Pasztoriális Helynökségének CsaládKözPontja által szervezett tornát végül a Szeged-Belvárosi Plébánia csapata nyerte.

Szent József ünnepéhez kapcsolódva, március 23-án öt csapat részvételével zajlott a Szent László évhez kapcsolódó labdarúgó torna folytatásaként megszervezett vándorkupa a szegedi Karolina Gimnázium tornatermében. A CsaládKözPont által szervezett torna célja az volt, hogy férfiak számára szóló közösségi alkalmakat teremtsenek. A szurkolóknak köszönhetően is emelkedett hangulatban telt az esemény, a csapatok pedig végig nagyot küzdve játszottak a mérkőzéseken. Alaposan elfáradtak az egyházi közösségekből, plébániákról érkező csapatok, így a meccseket követően jóízűen fogyaszthatták el a pörköltet.

Ami az eredményt illeti, a szervezők igyekeztek hangsúlyozni azt, hogy minden részt vevő győztesnek számít. A dobogó aljára a Mórahalmi Apukák csapata ért fel, második lett a makói Szent István Egyházi Általános Iskola és Kollégium SZIGNUM csapata, míg a kupát a Szeged-Belvárosi Plébánia szerezte meg.