Szent László Focitorna 2023

Szerző: | 2023. április 18.

Szent László Focitorna 2023

 „fussuk meg az előttünk levő pályát (Zsid 12,1)

2017-ben a Szent László évhez kapcsolódva a Szeged–Csanádi Egyházmegye Pasztorális Helynökség CsaládKözpontja focitornát hirdetett 30 év feletti férficsapatok számára. Olyan lovagi tornát, ahol nem fegyverekkel, hanem labdával küzdenek meg egymással a csapatok. Az együtt töltött nap olyan örömteli volt, hogy a focitorna sorozattá alakult. Éppen ezért (néhány év kihagyás után) 2023-ban is meghirdetjük a tornát, a Szent László focitornát!

Plébániához vagy más egyházi közösséghez, egyházi iskolához kapcsolódó csapatok jelentkezését várjuk, akár régóta összejárnak, akárcsak erre az alkalomra állnak össze egy csapattá!

Időpont: 2023. június 24. 9 órától kérői ebédig

Helyszín: Szent Gellért Fórum, Szeged Dorozsmai út 2-4.  (https://szentgellertforum.hu/)

Jelentkezés: 30 év feletti, nem igazolt férfijátékosokból álló csapatok jelentkezését várjuk ITT

A hatékony lebonyolítás miatt az elsőként bejelentkező 8 csapat nevezését tudjuk elfogadni. Jelentkezni a létszám betöltéséig lehetséges. A jelentkezés a nevezési díj befizetésével válik érvényessé, amelynek összege 5000 Ft/csapat.

Részletek:

5+1 fős csapatok mérkőznek egymással, 2 csoportban. A csoportokat előzetes sorsolással alakítjuk ki. A cserékkel együtt a csapatok max. 10 fősek lehetnek.

A győztes kihirdetése és az érmek, díjak kiosztása után egy késői, közös, meleg ebéddel zárjuk a focitornát. Napközben frissítőés harapnivalót biztosítunk.