“Jó szívvel, jó szóval a gyógyítókért” -karácsonyi képeslapkészítő-akció

Szerző: | 2021. november 24.

Jó szívvel, jó szóval a gyógyítókért mottóval karácsonyi képeslapkészítő akciót indít a Szeged-Csanádi Egyházmegye Pasztorális Helynökség Szent Dömötör Kórházlelkészi Szolgálata.

Több tízezer ember dolgozik nap, mint nap azért, hogy meggyógyuljunk, ha betegség ér minket. A lassan két éve tartó járvány miatt sokan fáradtan, emberfeletti módon állnak helyt ma is. Karácsonykor is. Erősíteni, bátorítani szeretnénk őket.

Akik szívesen kifejeznék megbecsülésüket, hálájukat a kórházak munkatársai felé, megtehetik egy saját készítésű képeslappal néhány jó szó vagy egy szép idézet küldésével. Bármilyen technikával készült, kézzel írt képeslapokat várunk, legfeljebb írólap méretben (A5). Hogy személyesebb lehessen az ajándék, kérjük, tüntessék fel rajta az alkotója keresztnevét és életkorát.

A képeslapokat 2021. december 10-ig várjuk a Pasztorális Helynökség címére: 6720 Szeged, Dugonics tér 12. vagy a szegedi gyűjtőpontokra: Szegedi Dóm, Szentgyörgyi Albert Agóra.

A képeslapokat a kórházlelkészség munkatársai a karácsony előtti hetekben adják át a Szeged-Csanádi Egyházmegye területén működő kórházak, klinikák dolgozóinak.

A kezdeményezésről az M1 csatorna is hírt adott: Jó szívvel, jó szóval a gyógyítókért

Kapcsolattartó:

Máramarosi Mária koordinátor

korhazlelkeszseg@pasztoralis.hu

06-20/42-88-921