Játékos családi kihívások koronavírus idején: Karantén kaland-tér

Szerző: | 2020. április 29.

A CsaládKözPont csapata 2014-től szervez a Szegedi CsaládEgyetem keretében különböző előadásokat, szemináriumokat, speciális “terepgyakorlatokat” a családok egészséges működésének szolgálatában. Törekvésünk, hogy minden programunk az életről szóljon és közel álljon a legfontosabb emberi kapcsolataink hétköznapi kérdéseihez.
Érdeklődéssel figyeljük magunkat is a karantén idején, hiszen házastársként, szülőként mindannyian nagycsaládban élünk. A saját tapasztalatainkból, családi játékainkból merítve összeállítottunk egy élménygyűjtő játéksorozatot, “mindenkinek, aki szeret…”, és akik egy háztartásban laknak, függetlenül az életkortól és a család típusától.
Karantén kaland-tér játékban május folyamán hetente kettő, azaz összesen nyolc játékos feladatra hívjuk a vállalkozó kedvű családokat.
Azok, akik a nyolc kihívásból legalább 6 teljesítését jelzik nekünk az egyes feladatokhoz leírt módon, június első hetében ajándéksorsoláson vesznek részt, ahol 10 nyeremény talál gazdára. A nyertes családok népszerű társasjátékok listájából választhatják ki a nekik tetszőt.
Ugyanakkor bízunk abban, hogy mindenki nyer, aki velünk játszik. Mi magunkon teszteltük a feladatokat, és ez számunkra színesebbé, derűsebbé tette a karanténban a családunkkal együtt töltött időt.
Aki szívesen csatlakozik a játékhoz, itt feliratkozhat hírlevelünkre: csaladegyetem.hu
Az első kihívás pedig ITT található.