Dr. Buda László előadása a SZTE Szabadegyetemen

Szerző: | 2022. február 4.

A Házasság hete idei programsorozatában a szerdai SZTE Szabadegyetem előadója Dr. Buda László PH.D. pszichiáter, pszichoterapeuta lesz.

Testi-lelki egyensúly, érzelmi érettség, párkapcsolati harmónia

Időpont: 2022. február 16. szerda 18 óra

Helyszín: Tanulmányi és Információs Központ (TIK, Szeged Ady tér 10.)

A harmonikus párkapcsolat a legtöbb ember számára vonzó cél – ám sokaknak inkább csak elérhetetlen álom marad. Vagy azért, mert nem találják a megfelelő partnert, vagy azért, mert partnerkapcsolatuk nem kielégítő. Az általános boldogtalanság, aggodalmaskodás, magány, szexuális frusztráltság és unalom valódi oka azonban inkább saját sebzettségünkben, neurózisunkban keresendő, mint a létező vagy vágyott partner minőségében. Az előadásban áttekintünk néhány hétköznapi szenvedés-forrást, végiggondoljuk ezek lehetséges pszichológiai okait, és megkíséreljük egy egészséges lelki és kapcsolati egyensúly irányvonalait felvázolni.

Az előadóról:

A kép forrása: pszichoforyou.hu

Dr. Buda László orvos pszichiáter, pszichoterapeuta,  a SzomatoDráma és az Ultrarövid Terápia módszerek megalkotója, a „Mit üzen a tested?” és a „Mit üzen a lelked?” című könyvek szerzője.
Elsősorban önismereti és módszertani tanfolyamok vezetésével, ismeretterjesztő előadások tartásával, egyéni konzultációkkal és könyvírással foglalkozik.