Mórahalmi programok 2018

Szerző: | 2018. január 25.

  • 2018. január 20. és február 14. között: SZERELMES KALANDTÚRA

Légy kicsit kettesben a pároddal! Tegyetek a kapcsolatotokért közösen valamit kalandosat!

A Házasság Hetéhez kapcsolódva idén is várjuk vállalkozó kedvű házaspárok, szerelmespárok jelentkezését 2018. január 20. és február 14. között olyan feladatokkal, melyek lehetőséget nyújtanak kapcsolatuk elmélyítésére és a közös kikapcsolódásra.
Akik kiállják a hétköznapokba illeszthető, egyénileg szabadon ütemezhető „próbákat”, sorsoláson vesznek részt, amit február 22-én, csütörtökön 18 órától tartunk az Aranyszöm Rendezvényházban, Dr. Mihalec Gábor: Évtizedeken át hűségben és megelégedetten ugyanazzal a társsal című előadását követően.
Fődíj: 1 pár számára gyertyafényes vacsora az Elixír Hotel éttermében. További nyeremények: páros mozijegyek és színházjegyek (Aranyszöm Rendezvényház, Mórahalmi Szabadtéri Színház), családi fürdőbelépők, kényeztető kezelések a gyógyfürdőben…
Jelentkezés és bővebb tájékoztatás a morahalmi.szerelemproba@gmail.com email-címen.

  • 2018. február 22. csütörtök 18 óra Aranyszöm Rendezvényház

Dr. Mihalec Gábor: Évtizedeken át hűségben és megelégedetten ugyanazzal a társsal

Ajánló: Hogyan előzzük meg a hűtlenséget akkor, amikor még eszünkbe sem jutott? Mit tehetünk annak érdekében, hogy a szerelmi életünk évtizedekig
inspiráló és beteljesítő maradjon? Apró trükkök, amelyek nagyot változtatnak az Ön szemléletén is, és segíthetnek, hogy ne múljon el az a bizonyos szikra!